В Броварах «за гарячим слідом» затримали двох грабіжників

image
15 Січня 2020, 11:25
Поділитися:

13.01.2020 вночі до правоохоронців м. Бровари звернувся 23-річний чоловік і повідомив, що двоє невідомих, на одній з вулиць міста побили та відібрали в нього сумку з грошима, документами і особистими речами.

Про це повідомляється на сторінці поліції Київської області.

Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення громадянина і встановили, що напередодні між потерпілим і нападниками виник конфлікт в одному з барів міста. Після цього і стався грабіж.

В ході оперативних заходів, кримінальна поліція встановила особи підозрюваних, ними виявилися 27-ми та 24-річний місцеві мешканці. Молодиків затримали в порядку ст. 208 КПК України. Речові докази вилучено.

Як саме трапилось пограбування, трішки детальніше виданню «AT BROVARY» розповіли знайомі потерпілого. Пізно увечері потерпілий разом з жінкою відпочивали в одному з кафе, що по вул. Короленка. Саме тоді виник словесний конфлікт між 23-річним чоловіком та двома невідомими на той час особами. Через годинку, 23-річний чоловік провів жінку додому, а сам повернувся в це ж саме кафе, де провів ще близько години. Вийшовши із закладу, чоловік попрямував в бік бульв. Незалежності, де його і наздогнали дві невідомі особи, з якими декількома годинами раніше у нього виник словесний конфлікт.
Ну а далі, як то кажуть, «класика жанру» – 23-річний чоловік отримав тілесні ушкодження та «позбувся», як грошових коштів, документів так і особистих речей.

За даним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Подальшу долю зловмисників вирішить суд.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed