Фестиваль християнської творчості провели на Київщині

image
14 Січня 2020, 11:40
Поділитися:

12 січня у приміщенні Броварської міської дитячої школи мистецтв відбувся щорічний фестиваль християнської творчості «Віфлеємська зірка».

Головна мета, заради якої віруючи різних конфесій щороку збираються разом і якій присвячується VII фестиваль духовної творчості «Віфлеємська зірка» – це зміцнення дружніх стосунків між релігійними громадами нашого міста, міжконфесійної єдності на ґрунті духовного мистецтва.

У рамках проведення фестивалю «Віфлеємська зірка» відбувся конкурс дитячого та юнацького малюнку. У приміщенні Броварської міської дитячої школи мистецтв було розгорнуто виставку творчих робіт юних художників за Біблійними сюжетами.

Член журі конкурсу – художниця, арт-терапевт Елеонора Лінке  та голова громадської організації «Духовність» Анатолій Лепак  привітали присутніх зі святом, висловили вдячність батькам та учасникам заходу. Переможці та учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки.

У програмі фестивалю взяли участь християнські творчі колективи.

Розпочався фестиваль з загальної молитви, яка об’єднала пасторів, настоятелів церков та присутніх в залі. Програма складалась із різдвяних пісень, віршів, колядок та щедрівок.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація