Шахраї вигадали нову схему обдурювання людей | Трибуна

image
11 Січня 2020, 21:23
Поділитися:

Шахраї вигадали нову схему махлювання людей, інформує «Київ оперативний» на своїй сторінці в Facebook.

Схема виглядає так: жінка-аферистка приходить у багатоповерхівку і звертається до консьєржів із «сумною» історією. Зокрема розповідає, що загубила дуже важливі документи і готова дати 500 доларів тому, хто їх поверне. Після цього залишає телефон і йде.

Через деякий час до консьєржа приходить чоловік (спільник) і повідомляє, що документи знайшов. Консьєрж телефонує жінці. Шахрайка каже, що виїжджає і просить не відпускати того, хто знайшов документи. У свою чергу чоловік нібито дуже поспішає і не може чекати.

шахраїУ результаті шахрайка просить консьєржа віддати за документи хоч яку-небудь суму винагороди, а сама вона приїде і все відшкодує.

Як повідомляє «Київ оперативний», на гачок уже потрапило кілька людей. Загалом аферистам удалося заволодіти 10 тис. грн.

Шахраї приїхали до місця злочину на синій Skoda Fabia.

шахраї«Жінка: середнього зросту, близько 40 років, шапка зі світлим бомбоном, темний кожушок, темні джинси, темні чобітки, окуляри, чорне каре. Чоловік: трохи вищий середнього зросту, близько 40 років, коротка темно-синя куртка, чорна осіння молодіжна шапка з лейбою на лобі, темні штани, кросівки Nike зі світлою підошвою, невелика темна сумочка»,  – сказано в повідомленні.

шахраї

шахраї

шахраї

Фото – «Київ оперативний»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари