Бійки в ірпінському «CenTral»: поліція просить змінити розклад закладу

image
10 Січня 2020, 20:09
Поділитися:

Поліція Ірпеня просить власниківклубу «CenTral» переглянути графік роботи закладу.
Правоохоронці провели аналіз стану правопорядку в місті Ірпінь, що впливає на розвиток криміногенної ситуації, в результаті якого встановлено, що протягом 2019 року надійшло 83 заяв і повідомлень від громадян, щодо конфліктних ситуацій, що мали місце у закладі “CenTral” або біля нього, особливо в нічний час.

З метою усунення злочинності і криміналу в місті, поліція звернулась до Ірпінської міської ради з проханням перегляду графіка роботи розважального закладу “CenTral”.
І знаєте, недарма. Не всі вміють веселитися та відпочивати . В Ірпені в Новорічну ніч жахливо побили хлопця. Пр оце повідомив керівник проекту “Добре діло” Сергій Урбан.
На фото Кравченко Діма, 23 роки. Хлопець приїхав з Миколаївської області, село Українка на заробітки… Він допомагав і виступав на багатьох благодійних святах Добра Справа, їздив з нами в інтернати і ніколи не відмовляв у допомозі! Постійні виходи у величезних костюмах роботів, які дарували масу емоцій дітлахам і дорослим
Першого січня Діму побили натовп малоліток в центрі міста Ірпінь. Не сподобався зовнішній вигляд і відсутність страху перед «сильною» натовпом! В результаті реанімація, численні гематоми і переломи.

Зараз хлопець одужує, проте на такі речі не можна закривати очі.
Ірпінський відділ поліції закликає бути терпимими один до одного та не зловживати алкогольними напоями!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також:Монтіровкою в голову: в Ірпені чоловік напав на Мунварту
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня