Стан жінки, яка постраждала від пострілу з арбалету, стабілізовано

image
9 Січня 2020, 22:30
Поділитися:

9 січня стало відомо, що постраждала бориспілька  Ніна Ковадло – завідувач методичного кабінету управління освіти і науки Бориспільської міської ради — знаходиться на лікуванні у одному із відділень стаціонару КНП «ББЛІЛ».

За твердженням колеги, яка відвідувала Ніну Ковадло, стріла із арбалету наскрізь пошкодила жінці зап’ястя руки, кисть, а не долоню, як повідомлялося у ЗМІ раніше.

Так, стріла, випущена невідомим зловмисником, настигла ліву руку жінки ззаду, сильно травмувала її, спричинила переломи та розриви м’яких  тканин, що привело до втрати великої кількості крові й больового шоку.

Нині стан постраждалої стабілізовано, вона проходить курс лікування; на місці ураження зашиті рани, накладено гіпс. Наразі життю і здоров’ю  жінки ніщо не загрожує.

Ніна Ковадло припускає, що невідомий стріляв із припаркованого неподалік автомобіля, а не з вікна багатоповерхівки. Інцидент колеги постраждалої не пов’язують із її професійною діяльністю. Кажуть, швидше за все це було «сліпе» випадкове попадання, яке могла спричинити непоправні наслідки.

Освітяни Борисполя бажають Ніні Ковадло швидкого одужання.

Нагадаємо, факт пострілу із арбалету  був у дворі багатоповерхівок на вул. Володимира Момота, що в Борисполі. У жінку невідомі вистрелили з луку чи арбалету. Це сталося ввечері 8 січня. Постраждалу забрала швидка. Поліція з’ясовує  обставини злочину.

Усіх, хто може допомогти слідству інформацією, просять звертатися в поліцію. Відомо, що 9 січня було знайдено наконечник від стріли.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама