Парма, Прошуто чи Кальцоне: 12 різновидів піци від ресторану італійської кухні UNO   | Трибуна

image
9 Січня 2020, 21:10
Поділитися:

Якщо вам довелося куштувати справжню італійську піцу, ви навряд забудете  її смак, бо він – неперевершений. Саме таку піцу пропонує вам компанія UNO Pizza&Grill, що роташована в Броварах.

Чому їжа та напої UNO Pizza&Grill отримують велику популярність

Ресторан італійської кухні від UNO Pizza&Grill відрізняється не лише довершеним смаком страв, але і їхнім широким асортиментом. Усім гостям Броварів та місцевим ресторан пропонує насолодитися смаком:

піци;
брускетів;
салатів та холодних закусок;
гриля Josper;
десертів;
пасти і різото;
супів.

Щодо піци, то навіть найвибагливіший гурман оцінить витончений італійський смак Парми. Для любителів класичного смаку підійдуть піци Цезар та Кватро Мормаджі.

піца

піцаХто обожнює морепродукти, може замовити піцу, де дарів моря буде вдосталь. Прихильникам легких страв підійде піца Кальцоне або Прошуто з грибами. Дітям можна замовити спеціальну піцу з окремо підібраними інгредієнтами.

Крім смачних страв,  у ресторані UNO Pizza&Grill  подають особливі солодкі та алкогольні напої. Їхню доставку також можна замовити Броварами.

Чому слід обрати доставку їжі від UNO Pizza&Grill

Компанія заслужила імідж справжньої «броварської Італії» серед мешканців міста та його гостей. Команда UNO не лише пропонує скуштувати смачні страви італійської кухні. Ресторан UNO Pizza&Grill  відрізняється від інших подібних закладів наступними перевагами:

Якістю. Всі піці, супи, закуски та інші страви готуються лише з перевірених та якісних продуктів.
Сервісом. Кухня від UNO Pizza&Grill –  це рай для справжнього гурмана. Широкий асортимент вражає уяву. В ресторані можна замовити як традиційну піцу, так і вишукані страви із застосуванням грилю. Кухарі ресторану дотримуються традиційних для італійських страв рецептур, а також додають до них авторські елементи.
Користю. Страви від UNO не лише дуже смачні, але й корисні для здоров’я. Вони підійдуть навіть тим, хто слідкує за фігурою та дотримується правильного харчування.
Швидкістю. Усі закази оперативно обробляються менеджерами ресторану, щоб клієнти отримували тільки ароматну, свіжу та теплу їжу.

піца

Як замовити доставку з ресторану UNO Pizza&Grill в Броварах

Кур’єрська доставка піци та ресторанних італійських страв від UNO – це перевірений часом та сотнями задоволених клієнтів спосіб утамувати голод, потішивши себе неперевершеним смаком італійських страв.  Щоб замовити доставку їжі, варто зателефонувати за номером 38 (095) 561 71 71, визначитись із замовленням та зачекати його оброблення.

піцаА якщо ви маєте час і бажання самостійно завітати до нас на вул. Київська, 257, то  замовлення обійдеться вам зі знижкою у 20%. Сервіс компанії UNO дозволяє кожному жителю Броварів, а також гостям міста, відчути себе справжнім італійцем.

Перевірити смак їжі, свіжість напоїв, а також якість сервісу компанії ви можете з 10:00 до 22:30.

Фото – надані рестораном UNO Pizza&Grill 

Читайте також:

1. У Броварах відкрився перший ресторан швидкого харчування Hesburger

3. McDonald`s у Броварах відкрився, але тему будівництва ТЦ не закрито

4. Касові апарати, електронний чек, «кешбек» та штрафи: Президент підписав два закони щодо бізнесу

5.Переконливі аргументи, які мотивують готувати вдома

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари