В Броварах рятувальники зняли з даху будинку дитину та її неадекватного батька

image
8 Січня 2020, 13:33
Поділитися:

8 січня о 02:58 до оперативно – диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, у м. Бровари  по вул. Степана Бандери на даху двоповерхового будинку перебуває чоловік з дитиною.  На місце виклику направлено два відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що чоловік 1985 року народження під дією невідомих речовин виліз на дах двоповерхового будинку разом з дитиною 2016 року народження. Зваживши ситуацію,один з рятувальників через  горищне вікно будинку піднявся до чоловіка та вмовив його віддати дитину. Чоловік  довго вагався  та  все ж таки згодом погодився, що дівчинці холодно і потрібно її одягнути.

 

Наступним етапом було рятування горе-батька. Працівник ДСНС  по автодрабині піднявся до чоловіка, що перебував в неадекватному стані. Чолов’яга був зляканий та впевнений, що представники поліції в нього почнуть стріляти. Поспілкувавшись, рятувальнику вдалося заспокоїти його та переконати залишити небезпечне місце.

На місці події задіяно  5 чоловік особового складу та 2одиниці техніки.

ГУ ДСНС України у Київській області

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed