Для охочих працевлаштуватися створили освітній портал

image
8 Січня 2020, 12:24
Поділитися:

У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.   

– Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання,вважає директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон. – Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві.

Новий сервіс дає змогу:
– розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;
– отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
– навчитися складати резюме сучасного формату;
– підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
– обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Завдяки сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Обіцяють, що це буде найбільша база можливостей.

На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.

Наразі на сайті доступні такі курси: “Створення резюме на сайті”, “Як знайти роботу своєї мрії”, “Майстерність спілкування з різними клієнтами”, “Підготовка професійних кадрів на запити роботодавців”, “Інформаційний семінар з загальних питань зайнятості”, “Як започаткувати власну справу”, Практичний курс “Як відкрити власну справу: бджільництво”, “Покрокові дії щодо добору працівників”, “Кар’єрний радник”.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ