Пункту прийому ялинок у Борисполі не буде

image
3 Січня 2020, 14:37
Поділитися:

Після свят бориспільці традиційно нестимуть ялинки на смітники. «Вісті» дізнавалися, куди в місті можна віддати хвою на переробку.

У Борисполі пунктів прийому ялинок не буде, повідомили міські комунальники. За словами заступника начальника КП «ВУКГ» Володимира Аврамчука, необхідності в організації роботи таких пунктів немає.

«Бориспільці рідко викидають ялинки на смітник, за нашими спостереженнями, люди використовують хвою для твердопаливних котлів»,  — пояснив Аврамчук.

За його словами,  зібрані ялинки на сміттєвих майданчиках КП  використовує як дрова.

«Також навесні ми прикриваємо хвойними гілками розсаду рослин, які висаджуємо в теплицях на території КП. Потім однорічні рослини висаджуються на клумбах міста», — додав Аврамчук.

Працівники КП «ВУКГ» звертаються до містян із проханням не викидати ялинки в сміттєві баки, а складати їх поруч них, щоб не створювати безладу на сміттєвих майданчиках.

Нагадаємо, у Києві 2 січня відкрилися 15 пунктів прийому новорічних ялинок в усіх районах столиці. Зібрані дерева перероблятимуть на тріску, а навесні використовувати її для мульчування (захисту ґрунту від пересихання та перегріву) лунок вічнозелених рослин.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама