одіозний нардеп від 95 округу побудував триповерховий котедж(ФОТО, ВІДЕО)

image
3 Січня 2020, 14:11
Поділитися:

Дата публикации: 03 января 2020.

Колишній депутат Верховної Ради України, Михайло Гаврилюк, побудував шикарний котедж, вартість якого не відповідає цифрам у його декларації.

Про це стало Містоінформ стало відомо завдяки журналісту Василю Крутчаку.

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк, який був обраний по 95 виборчому округу, побудував триповерховий будинок площею 550 м2 поряд із водоспадом. Щоправда, коштів у нього, якщо вірити декларації, на такий будинок не було.

Будинок Михайла Гаврилюка у селі Нижній Березів, фото tk.media

Будинок розташований у селі Нижній Березів Косівського району Івано-Франківської області. На фото Василя Крутчака видно і запаркований на ділянці автомобіль Гаврилюка – Ssang Yong.

На відео Василя Крутчака видно, що журналіст запитує у місцевих жителів, як проїхати до водоспаду і озера, на якому будується триповерховий будинок. Жінка показує журналісту дорогу і зазначає, що будинок належить «Гаврилюкам».

Далі ці ж жінки запитують у журналіста «Чи їде він до Гаврилюків в гості?».

Пізніше журналіст приїжджає на саму будівництво і показує будинок, що будується нардепом. Крутчак запитує у робітника чи є на місці Михайло Гаврилюк. Робочий представляється братом тестя Гаврилюка і дзвонить уточнити у свого брата Івана, батька дружини Гаврилюка, коли буде на місці господар будинку.

У серпні 2019, подаючи декларацію перед звільненням з посади, Гаврилюк задекларував 381 000 гривень заробітної плати, як Народний депутат України.

Згідно декларації Гаврилюкау нього немає інших доходів і грошових заощаджень. Дружина екс-парламентаря задекларувала 6880 гривень допомоги від держави при народженні дитини. З декларації можна зробити висновок, що дружина нардепа не працює і не має інших доходів.

Михайло Гаврилюк – активіст євромайдану, отримав широку популярність після публікації в мережі відео знущань над ним з боку бійців спецпідрозділу поліції. Тоді силовики змусили активіста роздягнутися догола в морозну погоду, знімаючи його на камеру. У жовтні 2014 року Михайло Гаврилюк став народним депутатом Верховної Ради VIII скликання від партії «Народний Фронт». Гаврилюк був обраний по мажоритарному округу 95 (Ірпінь, частина Києво-Святошинського району) та вважався одним із символів справедливості вибороної на майдані.

Діставшись до зали парламенту на революційній хвилі нардеп Гаврилюк швидко розчарував своїх виборців і дуже скоро вже отримував стусани і лайку від вчорашніх однодумців прямо під стінами Верховної Ради. Раніше Містоінформ згадував 5 зашкварів Михайла Гаврилюка.

Джерело: МИСТОИНФОРМ