Офіційний Бориспіль змусили знизити вартість тепла для населення

image
2 Січня 2020, 17:30
Поділитися:

За дорученням Уряду тарифи на тепло для населення України з нового року мають бути зменшені. Станом на 2 січня у Борисполі ведуться перерахунки, динаміка щодо зменшення тарифу позитивна.

26 грудня 2019 року до виконавчих органів місцевого самоврядування Київської області було розіслано доручення голови Київської ОДА Олексія Чернишова з вимогою до 3 січня 2020 року надати розрахунки щодо зменшення вартості теплової енергії для населення. Міським головам області спільно з керівниками теплопостачальних підприємств надано доручення переглянути перерахунки теплопостачання.

Як повідомив «Вістям» заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук,  станом на 2 січня у Борисполі перерахунки на теплопостачання тривають. «Поки ми не можемо коментувати остаточний результат, але тариф буде знижено. Думаю, що після Різдва нова ціна на теплопостачання буде сформовано»,  — пообіцяв Корнійчук.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року, під головуванням прем’єр-міністра Олексія Гончарука пройшла селекторна нарада з головами обласних держадміністрацій та керівниками органів місцевого самоврядування. Мета –  обговорення перегляду тарифів на тепло для населення. За підсумками наради очільник Київщини Олексій Чернишов поставив вимогу до місцевих органів самоврядування знизити ціни на газ в платіжках за грудень.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама