Продавав м’ясо нижче собівартості: держслужбовець із Плоского розтратив понад 400 тис.грн

image
13 Березня 2019, 16:12
Поділитися:

Працівники поліції в с. Плоске Броварського району викрили посадовий злочин: розтрату понад 400 тис. грн, – інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

Як повідомляють у відділі комунікації, слідчі управління поліції Київщини під процесуальним керівництвом прокуратури області оголосили про підозру службовій особі за скоєння злочинів, передбачених частинами 2 та 3  ст. 191 Кримінального кодексу України.

Так, виконуючий обов’язки директора державного підприємства «Племінний завод «Плосківський»» в селі Плоске розтратив ввірене йому майно.  Упродовж 4-х років чоловік реалізовував м’ясо великої рогатої худоби та свиней нижче від собівартості. В результаті таких злочинних дій завод не отримав прибуток із реалізації продукції на суму понад 400 тис. гри.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, добігає кінця. Найближчим часом обвинувальний акт стосовно посадовця скерують до суду.

Джерело: Трибуна Бровари