Минулого тижня на Броварщині в двох ДТП загинули чоловік та жінка

image
30 Грудня 2019, 15:57
Поділитися:

Минулого тижня на дорогах Броварщині трапились дві дорожньо-транспортні пригоди, які забрали життя людей.
Так, 26.12.2019 на трасі Київ-Суми близько 17:45 між с. Гоголів та с. Русанів, Броварського р-ну трапилась ДТП за участі трьох автомобілів.
Мешканець с. Богданівка, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz» здійснив зіткнення з автомобілем «Fiat», яким керував киянин. В результаді цього зіткнення автомобіль «Fiat» відкинуло на проїжджаючу вантажівку «Man», якою керував мешканець м. Ніжин, Чернігівської області.

 
Найбільше постраждала жінка, мешканка столиці, яка перебувала в автомобілі «Fiat». Від отриманих травм вона загинула на місці аварії.
За даним фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2, ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).
А ось 28.12.2019  у с. Скибин, Броварського р-ну, на трасі Київ-Чернігів водій автомобіля «Hyundai», рухаючись з бік столиці, здійснив наїзд на пішохода 1975-го року народження.

 
Чоловік переходив проїжджу ділянку дороги в невстановленому місці, ще й яке майже неосвітлюється.
Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed