В Броварах на Торгмаші потрапив у ДТП відомий український адвокат та телеведучий

image
30 Грудня 2019, 15:26
Поділитися:

29.12.2019 року в Броварах трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі позашляховика «Mitsubishi Pajero» та «ВАЗ 2101».
За кермом позашляховика перебував 62-річний водій з 40-річним водійським стажем, пасажиром був відомий український адвокат, телеведучий, постійний гість та адвокат телепроекту на каналі СТБ «Один за всіх», експерт-криміналість проекту «Битва Екстрасенсів» Сергій Костира. В «Жигулях» перебувала молода пара, які проживали неподалік місця ДТП.

 
Як саме трапилась ця ДТП розповів виданню «AT BROVARY» Сергій Костира:
Близько 09:20 ранку мене водій віз по вул. Онікієнка в бік с. Квітневе. На перехресті вул. Онікієнка та вул. Броварської Сотні біля світлотехнічного заводу на світлофорі «Копійка», яка рухалась в протилежному нашому напрямку за 5 метрів до нашої автівки почала виконувати поворот в бік вул. Броварської Сотні. У мого водія спрацювала реакція професійного водія, який встиг звернути праворуч аби уникнути прямого удару. Зіткнення транспортних засобів все ж вібулось, але не пряме, а по дотичній. Внаслідок чого позашляховик винесло в кювет. Як би я був за кермом, то, можливо, б не встиг так зреагувати і наслідки аварії були б набагато трагічнішими, – розповідає відомий адвокат.

  
В результаті цієї ДТП постраждав водій позашляховика, який отримав забій грудної клітини та каретою швидкої медичної допомоги був доправлений до лікарні.
Молода дівчина, яка була пасажиром в «Жигулях», отримала незначні ушкодження обличчя.
Зі слів Сергія Костири, водій ВАЗу на запитання, чому він раптово почав здійснювати поворот та не поступився рухом зустрічного транспортного засобу, відповів, що дивився на світлофор, а не на дорогу! Дивно… Адже саме цей світлофор міг бути останнім, на що він та його пасажир могли подивитись…


За даним фактом ДТП було працівниками Броварського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1, ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed