Про діяльність КП «Бориспільська центральна аптека № 24»

image
29 Грудня 2019, 16:02
Поділитися:

Єдина комунальна аптека Борисполя у 2019 році посіла перше місце серед численних аптечних мереж за виконання державної програми «Доступні ліки».

На  засіданні виконавчого комітету Бориспільської міськради 28 грудня обговорювали діяльність комунальної аптеки. Річний дохід аптеки заплановано в розмірі 68 млн 900 тис. грн. Витратна частина передбачається в сумі 68 млн  680 тис. грн, основна частина коштів буде спрямована  на оплату праці (майже 8 млн 700 тис. грн), а також на сплату податків і зборів (4 млн грн).

 Також уточнювалося, що у штаті КП працює 91 особа, а середня зарплата становить 7 967 грн.

Людмила Пасенко, заступник міського голови, подякувала працівникам аптеки за роботу і зазначила, що у 2019 році ця мережа аптечних пунктів у Борисполі працювала найкраще серед інших, на другому місці — мережа аптек ТОВ «Фелес-фарм».

«У державній програмі «Доступні ліки» у Борисполі задіяно13 аптек, які уклали договір на відшкодування ліків хворим на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму та діабет ІІ типу. Мешканцям Борисполя відшкодовано майже 1 млн грн», — повідомила Пасенко.

Під час обговорення функціонування КП «Бориспільська центральна аптека № 24» порушувалася тема  відсутності знижок для пенсіонерів в аптечному кіоску на території КНП «ББЛІЛ». На це міський голова Анатолій Федорчук відповів, що після завершення ремонтних робіт у лікарні лишиться тільки дві аптеки — міська комунальна аптека №24 та районна.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама