У Київській ОДА створять міжвідомчу робочу групу по боротьбі з незаконними АЗС

image
28 Грудня 2019, 14:59
Поділитися:

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов на нараді з керівниками силових структур області. Робоча зустріч відбулася за дорученням Прем’єр-міністра України сьогодні, 28 грудня.

«За дорученням Кабінету міністрів України ми створюємо міжвідомчу робочу групу, куди за згодою залучаємо та запрошуємо всі правоохоронні органи», — зазначив голова КОДА.

Олексій Чернишов повідомив також, що міжвідомча робоча група по боротьбі з незаконними АЗС буде збиратися щотижня.

Водночас, до 2 січня 2020 року членам новоутвореному органу потрібно визначити форму звітності та відпрацювати механізм взаємодії.

У ході обговорення присутні керівники СБУ, прокуратури, ДФС, Нацполіції, ДСНС та Держпраці доповіли про організацію роботи щодо ліквідації нелегальних АЗС на території області за своїми напрямками, а також окреслили можливі плани взаємодії з іншими відповідальними структурами.

За результатами наради очільник Київщини дав доручення своєму заступнику Василю Володіну організувати роботу по створенню міжвідомчої робочої групи. У свою чергу, керівники силових структур домовилися про оперативну співпрацю.

Нагадаємо, 27 грудня на спільному засіданні з Урядом під головуванням Прем’єр-міністра Олексія Гончарука головам ОДА було поставлено важливе завдання, яке стосується заходів із протидії нелегального обігу пального на ввірених їм областях. Глава Уряду доручив очільникам областей 28 грудня провести наради з прокурорами області, очільниками СБУ, керівниками ДФС щодо боротьби з нелегальними АЗС.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація