Меценати нагородили переможців ІІ етапу конкурсу «Іграшка твого міста» | Трибуна

image
27 Грудня 2019, 22:22
Поділитися:

У офісі «Комкон Груп» нагородили дітей, роботи яких відібрали для створення новорічних іграшок за їхніми малюнками. 

Охоронна фірма «Комкон Груп» у якості мецената бере участь у новорічних святковостях не перший рік, розповідає  директор та співзасновник ТОВ «Комкон Груп» Павло Собчук.Так, у 2018-му взяли участь у конкурсі креативних ялинок. Після завершення свята білосніжну красуню подарували МКЦ «Прометей».

Цього року поряд із іншими 5-ма спонсорами «комконівці» підтримали ідею створення новорічної іграшки у вигляді кулі розміром 70 см, над створенням декору якої трудилися юні броварчани. У конкурсі «Іграшка твого міста» змагалися  діти від 6 до 17 років. Організаторам конкурсу – відділу культури – надійшло 338 робіт, частину з яких створили 75 дітей із інвалідністю.

Загалом на першому відбірковому турі конкурсу меценати обрали 19 переможців. Серед них – 4 відібрані переможці від «Комкону», чиї роботи реалізували у вигляді новорічних іграшок.

«Іграшка твого міста»: у Броварах визначили переможців І етапу конкурсу

Як розповіла одна із членів комісії Іванна Шусть, обирали роботи за яскравістю, креативністю, використанням кількох технік. А потім запросили юних авторів у свій офіс, щоб познайомитися з ними та відзначити.

11-річна Софія Рудковська навчається малюванню у будинку творчості, тож і намалювала для оздоблення новорічної  іграшки незвичайні споруди – у вигляді пензлів та олівців. І дуже радіє, що обрали її в переможниці, адже до цього часу за свої роботи жодного разу не отримувала призів.

новорічна іграшка

Софійка і Павло Собчук

Анастасія Ратушна (7 років) намалювала новорічну ніч. Реалізовувати ідею, зокрема, намалювати оленя, дівчинці допомогла мама. Саме в цьому малюнку комісія побачила ту зиму, якої в Броварах зараз бракує: зі снігом та морозцем.

новорічні іграшки

новорічна іграшка

Настя з керівником «Комкон Груп»

6-річна Вероніка Єврахова відточує свою майстерність у квілінгу, тож у своїй роботі поєднала малюнок і квіти зі скручених смужок паперу.

новорічна іграшка

новорічна іграшка

Вероніка

Останній переможниці – Аріні Головатій, дівчинці з особливими потребами (ДЦП), меценати відвезли подарунок додому.

новорічна іграшка

Робота Аріни Головатої

новорічна іграшка

Усі переможниці отримали набір предметів для малювання та грошову винагороду

Нагадаємо, з усіх можливих тем для створення своєї іграшки, 10 учасників обрали тематику символів та пейзажів Броварів. Тож ці роботи виокремили, прикрасили ними символічну ялинку та подарували мерії.

Діти подарували броварській мерії новорічні «іграшки» з оригінальними малюнками

У фойє «Прометею» створили  5 метрову ялинку із 309 дитячих робіт – малюнків  іграшок, які не ввійшли до ІІ етапу конкурсу.

За 19 ескізами найкращих робіт виготовили  велетенські новорічні іграшки, якими оздобили вітрину  МКЦ «Прометей», де розташувалася  Резиденція зимових свят.

Як у Броварах на Миколая головну ялинку відкривали  

За найкращу роботу  можна проголосувати  у соцмережі FB на сторінці infobroplatforma  до 5 січня. Переможця оберуть за кількістю отриманих лайків.
Нагородження відбудеться під час святкової програми на головній сцені  м. Бровари 7 січня 2020 року о 18:00 годині.

 Фото – авторки та надані «Комкон Груп»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари