Смертельне зіткнення трьох автівок під Русановом: загинула 65-річна пасажирка | Трибуна

image
27 Грудня 2019, 21:27
Поділитися:

Учора, 26 грудня, на 19-му кілометрі траси Київ – Суми зіткнулись одразу три автівки. Унаслідок отриманих травм 65-річна пасажирка легковика померла на місці. Про це повідомляють в обласній поліції Київщини та підтверджують і уточнюють деталі в пресслужбі броварського відділу.

Як розповіли в Броварському відділі поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася о 17:45. Житель села Богданівка, який керував Мерседесом, скоїв зіткнення з легковиком Фіат.

Після цього Фіат, у салоні якого їхали кияни, зіткнувся з вантажівкою МАН. Нею керував житель Ніжина. Від отриманих тілесних ушкоджень 65-річна пасажирка Фіату померла на місці.

У поліції зазначили, що автотрофа сталася на 19-му км траси Київ – Суми. За допомогою автолюбителів та інших джерел «Трибуни-Бровари» вдалося встановити, що в чинному кілометражі дороги – це ділянка, що пролягає недалеко від села Русанова.

Водночас усі зійшлися на тому, що оприлюднені поліцією фото не мають стосунку до цієї аварії. Головна причина – дорога Київ – Суми на всій своїй протяжності має лише по одній смузі руху. На фото – по дві смуги. До того ж, зі світлин можна побачити дві вантажівки і лише один легковик.

Фото з ДТП, які оприлюднила Нацполіція Київської області



Клікніть на світлину, щоби побачити в повному розмірі

Тим часом правоохоронці звітують, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує автівкою, якщо це спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжких тілесних ушкоджень.

Винуватцю аварії може загрожувати ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років або без такого.

Читайте також:

Під Броварами Ауді збила на смерть чоловіка
На Зеленому папузі жінку збила автівка, у неї травма голови
У Рожнах згорів будинок. ФОТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари