Переможцям – призи. Майбутнім мамам – подарунки

image
26 Грудня 2019, 16:14
Поділитися:

20 грудня на Кагарличчині побувала депутат Київської обласної ради Вікторія Киреєва. Вона відвідала ряд навчальних закладів міста та району й пологовий будинок.
У вересні-жовтні сайт Кагарлик.City разом з Вікторією Киреєвою провели конкурс серед першокласників «Перший раз — у перший клас».
І от настав час нагородження переможців.
Вікторія Киреєва відвідала школи, де навчаються дітлахи, які отримали найбільше голосів, а це – Анна Бовгиря (Кагарлицька ЗОШ № 3), Дмитро Капітоненко (Буртівська ЗОШ), Захар Павлик (Кагарлицький районний ліцей), Алісія Чукавіна та Тимофій Громадський (Кагарлицька ЗОШ № 3) та вручила їм подарунки – смартгодинники.
А ще Вікторія Киреєва привітала малечу із Новорічно-Різдвяними святами і подарувала новорічні кошики із солодощами усім однокласникам переможців конкурсу.
Не залишилася без подарунка і Вікторія Киреєва – ліцеїсти подарували їй настільну ялинку, яку виготовили самі.
У ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ № 3 депутатка поспілкувалася із учасниками захисту робіт районного етапу МАН. Зазначила, що нещодавно сама отримала третю вищу освіту, тож бажає плідних наукових здобутків і учням.
Також Вікторія Станіславівна відвідала пологовий будинок ЦРЛ. Там вона мала розмову із директором ЦРЛ Віктором Кулініченком та завідувачкою акушер-гінекологічного відділення Марією Недолько.
На той момент у пологовому будинку перебувало 12 жіночок, які готувалися стати мамами. Кожній із них Вікторія Киреєва вручила комплект одягу та взуття для їхніх майбутніх діток. Ще один комплект депутатка передала завідувачці для майбутнього новонародженого, а також привітала із Новорічно-Різдвяними святами.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна