ТОП безпрограшних ідей подарунків на Новий рік 2020

image
26 Грудня 2019, 14:47
Поділитися:

Новорічна суєта, несе в собі чимало хвилювань. Найбільшими клопотами є вибір подарунків. Що ж такого подарувати близьким людям, щоб запам’ятався саме цей Новий рік? Ми зібрали найцікавіші ідеї подарунків на Новий рік 2019 і розподілили їх за категоріями, щоб вам було простіше зробити вибір. Серед них є як класичні варіанти, так і зовсім несподівані ідеї. Такі презенти не покладуть на поличку – ними будуть із задоволенням користуватися. Читайте, запам’ятовуйте, робіть кращий вибір!

Топ дитячих подарунків на Новий рік
Дитячі GPS годинник Кinderwatch

Батькам, які люблять йти в ногу з часом, до душі дитячі розумні годинники. Адже ті, хто вже купив розумні годинник, відзначають наступні їх переваги, в порівнянні зі звичайним смартфоном:

на відміну від телефону, який може «загубитись» в надрах рюкзаку, вони знаходяться на руці – діти не прогавить дзвінок;маленькі власники девайса не зможуть грати на годиннику в ігри (чого не скажеш про ігри на телефоні);на годинник дитині не подзвонять спамери;їх не так легко втратити, як телефон.

Майже всі моделі годин мають однакові функції:

показують поточне місцезнаходження власника;інформують про низький заряд гаджету;мають кнопку екстреного виклику;сумісні з популярними ОС;дають можливість дзвонити і приймати дзвінки.

Крім того (і це мало не найважливіша перевага), такий годинник обмежують кількість номерів, дозволених до вхідних і вихідних дзвінків. Дитина контактує тільки з перевіреними особами, номери яких батьки заздалегідь ввели в адресну книгу!

Придбати такий годинник можна на сайті – novinki.top/kinderwatch

Детальніше про дитячі GPS годиннику можна подивитися в нашому короткому ролику:

Джерело: Новости Броварів