Водні доріжки Бориспільської ДЮСШ приймали останній вид Спартакіади міста серед громадських організацій та політичних партій

image
25 Грудня 2019, 13:37
Поділитися:

На водних доріжках плавального басейну міської ДЮСШ у минулу суботу було розіграно останні 8 комплектів нагород Спартакіади Борисполя 2019 року серед громадських патріотичних організацій та місцевих осередків політичних партій. Помірятися силами зі своїми колегами в цьому виді спорту та вшанувати пам’ять загиблих героїв АТО на старт змагань вийшло біля 50 плавців з 7 громадських організацій та осередків політичних партій. Всього в Спартакіаді взяло участь 22 команди з загальною кількістю учасників більше 300 осіб.

Спартакіада присвячувалась волонтерам, добробатівцям та воїнам, що загинули під час антитерористичної операції та операції об’єднаних сил України у Донецькій та Луганській областях.

Завершився останній вид програми Спартакіади командною перемогою партійців з «Нашого краю». Другою стала команда плавців з асоціації учасників АТО Бориспільщини. Срібних призерів – партійців з «Нашого Краю» — вони обійшли на сім пунктів. Що стосується 3-го командного місця у Спартакіаді, то його отримали представники Бориспільської міської організації «Союз-Чорнобиль».

У командному заліку бронзовим призером з плавання стала команда Бориспільської міської організації ветеранів України, переможець минулого року в цьому виді спорту та Спартакіади в цілому.

В особистому заліку золоті медалі чемпіонів спартакіади та відповідно пам’ятні сувеніри вибороли Олександр Удод (серед чоловіків віком від 50 років та старших, дистанція 50 м у вільному стилі), Наталія Сичова (серед жінок цієї ж вікової групи, дистанція 50 м вільний стиль), Руслан Головкін (серед чоловіків віком 40-49 років, дистанція 50 м вільний стиль), він же був першим на дистанції 50 м брасом. Ще один учасник змагань, Максим Воробйов, у віковій групі чоловіків 18-39 років також переміг на цих двох дистанціях. Виклик жінкам віком 18-39 років на дистанції 50 м вільним стилем вирішила кинути вже згадана вище переможниця серед жінок вікової групи понад 50 років Наталія Сичова (згідно регламенту ветеранам дозволялось брати участь серед учасників змагань більш молодшої вікової групи на загальних умовах). Срібна нагорода у Світлани Бондаренко, а бронза – Вікторії Щепкіної.

У жінок віком від 40до 49 років на дистанції 50 м у вільному стилі перемогу святкувала Людмила Симоненко.

Всі переможці та призери чемпіонату отримали грамоти та медалі відповідного ґатунку від Бориспільського міського центру спору та ФЗН, організатора цього заходу, а чемпіони в особистому заліку — пам’ятні сувеніри.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама