Під Броварами Ауді збила на смерть чоловіка | Трибуна

image
24 Грудня 2019, 19:20
Поділитися:

Учора, 23 грудня, на Об’їзній дорозі Броварів автомобіль Ауді наїхав на 60-65-річного пішохода, який переходив дорогу в неосвітленому і не встановленому для цього місці. Старенький отримав травми, не сумісні з життям і помер до приїзду «швидкої». Про це розповідають у броварській поліції та в місцевій службі екстреної медичної допомоги.

Як зазначають у Броварському відділі поліції, наїзд стався 23 грудня о 19:30 на трасі «Київ – Чернігів». Автомобіль рухався в напрямку Чернігова. Водночас в «екстреній» уточнюють, що дорожньо-транспортна пригода відбулася на Об’їзній дорозі Броварів, за 6 км до Скибина.

Обидві служби зазначають, що обране для переходу місце не було для цього призначене. В поліції вказують: дорога не була освітлена.

Читайте також: На Зеленому папузі жінку збила автівка, у неї травма голови

В. о. очільника екстреної медичної допомоги Броварів Лариса Теремязєва розповіла, що чоловік загинув ще до приїзду «швидкої», тіло лежало біля відбійника. Він отримав важкі ушкодження, не сумісні із життям: відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, щелепи тощо. Особу загиблого на момент фіксації ДТП не встановили.

За фактом наїзду поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження».

У випадку, якщо водій виявиться винним, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, а також – можлива заборона керувати автівками терміном до 3 років.

Читайте також:

Одразу 2 ДТП у Семиполках: 2 загиблих, 1 важко травмований. ВІДЕО
Чергова смертельна ДТП біля Зазим’я. ФОТО
Суботнє ДТП на Вітерці: про стан вагітної жінки та чоловіка, шпиталізованих у реанімацію

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари