Депутати Черепейнік і Білокінь прозвітують перед виборцями | Трибуна

image
24 Грудня 2019, 18:26
Поділитися:

В останні вихідні перед Новим роком відбудуться звітування обранців Броварської міської ради Леоніда Черепейніка та Володимира Білоконя. Про це йдеться в офіційних джерелах.

Про захід від Володимира Білоконя повідомляє сайт Броварської міської ради. Депутат проведе зустріч у неділю, 29 грудня, о 12:00 в актовій залі 10-ї школи, що на вул. Симона Петлюри, 17-б.

Як зазначив Леонід Черепейнік на сторінці політика у Фейсбуку, свій щорічний звіт перед виборцями він проведе в суботу, 28 грудня, о 19:00 у приміщенні актової зали 3-ї школи, що на вул. Благодатній, 80.

Зазначимо, раніше в офіційних джерелах оприлюднили графіки звітування депутатів Ірини Веремчук, Людмили Кулініч, Валерія Іваненка, Петра Бабича, Галини Негоди та Сергія Батюка, обранців із групи «Рідне місто» та партії Демократичного альянсу.

Броварські депутати Іваненко і Бабич прозвітують перед виборцями
Депутати Броварів Негода і Батюк прозвітують перед виборцями
Броварські депутатки Веремчук і Кулініч прозвітують перед виборцями
Депутати з групи «Рідне місто» прозвітують перед виборцями
ДемАльянс Анонси Броварські депутати від Демальянсу прозвітують перед виборцями

Нагадаємо, згідно із законом «Про статус депутатів місцевих рад», обранці зобов’язані звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаннями громадян періодично, але не рідше одного разу на рік.

Звіт повинен містити відомості про його діяльність у раді та в її органах, до яких його обрано, а також про його роботу у виборчому окрузі, про ухвалені радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу.

Доповідь депутата місцевої ради може бути проведена в будь-який час на вимогу зборів виборців за місцем проживання, трудової діяльності або навчання, а також органів самоорганізації населення.

Фото – Антон Раков, Микола Кожемяко, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

Броварські депутати затвердили надбавки чиновникам та освітянам
Про квартирні крадіжки, збут наркотиків та декларування доходів, – депутати заслухали звіт головного прокурора міста
Обрано голів Калинівської та Зазимської ОТГ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари