Київська обласна бібліотека для дітей відзначила 110-річний ювілей

image
24 Грудня 2019, 17:52
Поділитися:

23 грудня у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» відбувся святковий захід з нагоди 110-річного ювілею з дня заснування бібліотеки.

Дирекція і колектив бібліотеки за власної ініціативи влаштували свято «Нам 110 років. Бібліотека зустрічає друзів» для працівників, які зробили вагомий професійний внесок в її розвиток.

Гостям свята подарували книгу М. Зніщенка «Педагогічні аспекти в бібліотечній діяльності Д. Доброї» та бібліографічний покажчик «Київська обласна бібліотека для дітей: бібліографічний літопис до 110-річного ювілею».

Дирекція, колектив, читачі бібліотеки, громадськість Київщини чекають на офіційне урочисте свято під патронатом та за активної участі керівників Київської області, очільників Управління культури, національностей та релігій і широких кіл громадськості.

Нагадаємо, що КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» заснована 17 серпня 1909 року потомственною почесною громадянкою м. Києва Дорою Доброю і є першою спеціалізованою бібліотекою для дітей в м. Києві, Україні та Європі, перлиною, духовною інституцією, історично-культурним надбанням народу, яким може пишатися Україна, Київська область та місто Київ.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація