Олександр Терещук провів виїзну нараду в Макарові

image
12 Березня 2019, 23:06
Поділитися:

В ході робочої поїздки в Макарівському районному будинку культури Олександр Терещук провів відкриту нараду щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань жителів Макарівського району.

На заході були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевого самоврядування, правоохоронних органів та громадськості. В ході зустрічі підіймались питання щодо інфраструктури, транспортного обслуговування, наповнення місцевих бюджетів, забезпечення питною водою так званих «чорнобильських поселень», оренди землі сільськогосподарського призначення та переповненості шкіл району.

Також під час наради активісти звернули увагу очільника Київської області на гострі екологічні проблеми району. Зокрема, громада села Наливайківка звернулась до Голови КОДА зі скаргою на єдине в районі сміттєзвалище. Очільник Київщини доручив створити робочу групу під головуванням першого заступника Світлани Іванівни Свіщевої, яка займатиметься вирішенням даної проблеми.

З проханням посприяти із ремонтом ліній електропередач, що були пошкоджені внаслідок негоди, до очільника КОДА звернувся вчитель-пенсіонер з Макарова. Голова КОДА надав доручення відновити електропостачання до кінця доби. Як наразі відомо, питання вже вирішено.

«Часто чую, що влада нічого не робить. Але зараз все частіше до мене приходять люди не поскаржитись на проблеми, а навпаки, сказати, що щось нарешті робиться. І це не політика, а вирішення господарських проблем громади. Саме таке завдання ставив переді мною Президент, призначаючи на посаду. Приємно чути, що громада бачить зрушення. Це мотивує працювати! Ви вказуєте на проблему – ми намагаємось якомога швидше її вирішити. За час перебування на посаді я об’їхав 18 районів і більше 80% звернень вже виконано»,- підкреслив Олександр Терещук.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація