У Броварах поліція не закрила жодного грального закладу? | Трибуна

image
23 Грудня 2019, 18:27
Поділитися:

Національна поліція перевірила всі гральні заклади міста та не виявила жодного порушника. Таким чином, правоохоронці не закрили жодного закладу в місті. Про це розповіли в пресслужбі броварської поліції. Водночас, ще вчора в обласній поліції повідомили, що в Броварах таки знайшли незаконний лотерейний бізнес і ліквідували його.

Як зазначили у броварському відділі, поліція проїхалась по всіх відомих «точках», де зазвичай грають в азартні ігри. Однак закривати не було кого – всі «згорнулись» самі. У пресслужбі назвали це свідомим підходом власників ігрових закладів. Водночас броварські правоохоронці не уточнили, по яких саме «точках» здійснили рейд і скільки саме їх перевірили.

За інформацією обласної поліції станом на вчора, загалом на Київщині припинили діяльність 17-ти гральних закладів. Серед міст і селищ – Бориспіль, Ірпінь, Баришівка, Гостомель, Глеваха, а також Бровари. Правоохоронці вилучили майже 400 одиниць комп’ютерного та грального обладнання, яке направили на проведення відповідних експертиз.

Тим часом у прокуратури Київської області дані також інші. За інформацією відомства, загалом у регіоні з 20 по 22 грудня працівники поліції припинили діяльність 38-ми гральних закладів.

Під час обшуків виявили та вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої надавались послуги для азартних ігор, грошові кошти та інше майно. Також демонтували рекламні вивіски в закладах, які під виглядом державних лотерей здійснювали незаконний гральний бізнес, вказують у прокуратурі.

Як повідомляють в обласній поліції, за виявленими 17-ма фактами слідчі порушили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 ККУ – «зайняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від 170 тис. до 680 тис. грн. Розслідування триває.

Фото – Javon Swaby

Читайте також:

До 16:00 всі гральні заклади в Україні мали закрити – Аваков
Легалізація грального бізнесу: скільки грошей у бюджет отримає Україна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари