В Броварах відкрився ресторан швидкого харчування «HESBURGER». Чи стане він конкурентом місцевому «McDonald’s»?

image
21 Грудня 2019, 16:21
Поділитися:

Сьогодні 21.12.2019 в Броварах на вулиці Київській, 8 відкрився ресторан швидкого харчування Hesburger. Hesburger – це фінська компанія, яка активно розвивається в Європі та Україні та має більше 500 ресторанів. Компанія є родинним бізнесом сім’ї Салмела, який серйозно посунув в деяких країнах свого конкурента – McDonald’s. На відкритті були присутня родина власника, представник посольства Фінляндії в Україні, мер міста Ігор Сапожко.

 

У меню ресторану більше 10 видів бургерів, тортіл’ї, картопля фрі, салати, нагетси, цибулеві кільця, соки, смуззі та фрутті, різноманітні десерти та молочні коктейлі для дітей, і, звичайно, смачна кава. У Хесбургер є окреме дитяче меню. Сніданок до 11 ранку коштує від 21 грн, кава в цей час – 10 грн. Ціна фірмового Хезбургера – 55 грн, гамбургера – 24 грн, чізбургера – 28 грн, а найдорожчий комплект обійдеться у 105 грн. Пропозиція грудня – це просто гігантський подвійний чізбургер, який коштує 64 грн, а смачний подвійний чізбургер – у 38 грн.

 

Унікальною є уніформа співробітника Hesburger, яка зроблена з перероблених пластикових пляшок. Усі старі форми та рекламні матеріали Хесбургер переробляються та використовуються повторно.

А інтер’єр нового ресторану в Гельсінкі майже виключно виготовлений із власних відходів компанії. Клієнти в ресторані можуть сидіти на перероблених бочках із-під кетчупу та їсти під світильниками, виготовленими з колишніх фритюрниць.

Для старої частини Броварів відкриття ресторану означає розвиток інфраструктури, яка припадає зазвичай на багатоповерхові частини міста. А це може за відкриттям при в’їзді в місто мінімаркету “Фора” та ресторану швидкого харчування Hesburger призвести до подальшої уваги інвесторів до цієї частини міста.

 

Кожен такий ресторан – це 20 нових робочих місць та відрахування до бюджету міста. Наступного року в Броварах планується відкриття другого фастфуду Hesburger, на вулиці Київській, біля перехрестя з вулицею Симона Петлюри.

Завітайте всією родиною до Хесбургер на вихідних та скоштуйте смачні гамбургери! Багато броварчан це вже зробили.

 
Нагадаємо, що цієї осені в Броварах по вул. Київська відкрили заклад швидкого харчування «McDonald’s», який може втратити своїх клієнтів з відкриттям ресторану швидкого харчування «Hesburger».

P.S. Партнером Hesburger в Україні є компанія PRO100, яка спеціалізується на роботі з іноземними інвесторами. Проектування, отримання всієї дозвільної документації, будівництво будь-якої складності, покупка та монтаж обладнання  – це все в одному місці.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed