На Броварщині дві доби мешканка м. Рівне перебуває на вулиці в очікуванні брата

image
20 Грудня 2019, 15:44
Поділитися:

18.02.2019 в с. Скибин, Броварського р-ну, місцевими мешканцями була помічена жінка, яка довгий час перебувала на одній із автобусних зупинок.
На запитання хто вона і чи потрібна їй допомога, жінка відповідає, що чекає свого брата. І воно б то нічого, але чекає жінка брата на зупинці вже другу добу.

Зі слів мешканців, які проживають неподалік зупинки, жінка перебувала без верхнього одягу, тому сусідами збирали для невідомої теплий одяг та годували її.
Вчора був викликаний наряд поліції, який з’ясував, що жінку звуть Потапчук Наталія, 1981 року народження, яка проживає в м. Рівне. Нажаль поліція поїхала, аргументуючи відсутністю затримання жінки. А як же допомога?!


В ніч на 20.12.2019 жінка знову спала на все тій же зупинці. Небайдужі місцеві мешканці знайшли номер телефону матері Наталії (тел. 098-630-21-37), яка повідомила, що її донька поїхала в Київську обл. на заробітки, працює десь на рибному чи то заводі, чи то фабриці. Родичів крім цієї ж матері у неї немає, немає і брата… І такі дійсно, у Наталії є психічні відхилення. Але забрати дочку вона не може.
Жінка виглядає здоровою, за дві доби не була помічена у вживанні алкогольних напоїв, веде себе неагресивно. Інформацію про неї було розміщено в рівненські соцмережні групи.

Деякі «мережани» відписуються, що впізнали Наталію, що вона дійсно проживає в м. Рівне та ворожить на картах таро.
Станом на 20.12.2019 Наталія й досі відмовляється на допомогу, бо чекає на брата… Брата, якого зі слів матері не існує…

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed