Святий Миколай та броварський міський голова навідались до дітлахів в дитячу лікарню

image
19 Грудня 2019, 13:37
Поділитися:

Найбільше на зимову казку чекають, звісно ж, діти. Увесь рік вони ведуть себе чемно та слухняно, аби 19 грудня знайти під своїми подушками такі омріяні подарунки. Усі хлопчики й дівчатка вірять, що Святий Миколай прийде до кожного. Обов’язково прийде, не дивлячись на жодні обставини!

 
На жаль, є маленькі броварчани, які хворіють і на свято перебувають в дитячій лікарні. Не зважаючи на жодні обставини, вони вірять у дива. А, як відомо, дива трапляються з тими, хто в них вірить…

 
За доброю традицією, цього святкового дня з самого ранку до маленьких мрійників-пацієнтів центру «Дитяча лікарня» завітав міський голова Ігор Сапожко у супроводі Святого Миколая, аби підтримати і привітати малечу, аби свято було у кожної дитини.

 
Міський голова 19 грудня навідує маленьких пацієнтів лікарні уже багато років поспіль, адже вони заслуговують на свято, і не можна не виправдати дитячих сподівань, — переконаний він.

 
Свято для дитини — це обов’язково цукерки та інші солодкі смаколики. Усім маленьким пацієнтам Святий Миколай та міський голова вручили солодкі подарунки, завітали до кожної палати, ніхто не лишився без уваги, подарунка та теплих вітань.

 
Бажаємо діткам скорішого одужання, нехай Чудотворець оберігає наших дітей та відводить від них біди й негаразди.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed