Майже 4 тисячі деленіаторів встановили у Києві

image
19 Грудня 2019, 13:13
Поділитися:

Комунальні дорожні служби столиці продовжують боротися з паркуванням автомобілів на тротуарах. Зокрема, у Києві цього року встановили майже 4 тисячі деленіаторів.  

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Щоб унеможливити паркування на тротуарах, вивільнити їх для пішоходів, ми встановлюємо антипаркувальні стовпчики. Із початку 2019 року 3847 анитипаркувальних стовпчиків розмістили уздовж доріг. Кількість уже перевищує заплановану на півтисячі, – розповів генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Він додав, що дорожники встановлюють деленіатори за європейськими зразками: із покриттям, яке не ржавіє. Частина з них має світлоповертальні лінії.

На вулиці Пушкінській у рамках капітального ремонту встановили 48 велостійок. Вони слугують парковкою для роверів і антипаркувальним засобом для авто. Такі об’єкти з’являтимуться і на інших вулицях столиці, – додав Олександр Густєлєв.

За його словами, для безпеки і комфорту пішоходів у поточному році також облаштували 13 острівців безпеки та створили 6 антикишень.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ