Цими вихідними в Броварах та районі спостерігалось збільшення кількості крадіжок

image
17 Грудня 2019, 20:14
Поділитися:

В нашій країні крали, крадуть та будуть надалі красти…
Як не прикро б це звучало, але привласнювачів чужого майна стає все більше.
В Броварах та населених пунктах Броварського району також відбуваються крадіжки. Ось деякі з них за останні дні:
15.12.2019 до Броварського відділу поліції звернулась мешканка м. Бровари з приводу квартирної крадіжки, яка відбулась за адресою м. Бровари вул. Героїв УПА, 5.
Крадіжка трапилась, коли господарки не було вдома, а саме 14-те грудня та майже цілий день 15-го грудня. Злодії проникли у квартиру через двері, хоча зі слів господарки квартири, замки та двері залишились неушкодженими, та викрали всього по-трішки: шубу, дублянку, трішки грошей, велосипед, коштовності та навіть домашнє вино.
Сусіди, які проживають в цьому під’їзді нічого підозрілого не помітили.
Ще одна крадіжка відбулась в нашому місті в районі «Торгмаш» в період часу 15-16.12.2019 року. Невідомі «перекусили» петлі замка, який висів на гаражі в ГК «Південний» та незаконно заволоділи комплектом зимової автомобільної гуми, комплектом літньої автомобільної гуми на фірмових дисках, набір інструментів та зварювальну маску. Злочинців шукають правоохоронні органи.
15.12.2019 близько 10:00 до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення, що в с. Богданівка, Броварського району, невідомі особи (або особа) на протязі ночі проникли до прибудівлі через вхідні двері та, зламавши замок, викрали електростанцію.
Прибувши за вказаною адресою, полісмени з’ясували, що дана прибудівля знаходиться серед поля та господарка якої не з’являлась до неї упродовж двох тижнів.
Як вище було повідомлено, що викрали домашню електростанцію, але у заявниці були відсутні документи, які засвідчують право власності на неї.
Цікаво, що трьома годинами пізніше в тій же Богданівці була здійснена ще одна крадіжка. Але вже було пограбований приватний будинок. Грабіжники проникли до помешкання шляхом віджиму вікна та викрали помпову станція, бензинову мотокосу та магнітофон. У постраждалих виявились документи тільки на помпову станцію. Як і в попередньому випадку, власників будинку не було за вказаною адресою близько тижня.
Як повідомляло видання «AT BROVARY» раніше, в м. Бровари фанати ФК «Динамо» (Київ) здійснили крадіжку на одній з АЗС. Детально з цим випадком можна ознайомитись ТУТ.
А також про невдалу спробу поцупити речі з чужої автівки, в результаті якої власником транспортного засобу і був впійманий крадій, можна ознайомитись ТУТ.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed