На вихідних в Броварах «Копійка» протаранила три автівки. Є постраждалі

image
16 Грудня 2019, 13:41
Поділитися:

В суботу, 14.12.2019 року в м. Бровари на перехресті вул. Михайла Грушевського та вул. Ярослава Мудрого трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів.
Як повідомили виданню «AT BROVARY» в Броварському відділі поліції, автомобіль марки «ВАЗ 2101», рухаючись на великій швидкості по вул. Я. Мудрого в бік столиці, здійснив зіткнення з автомобілями «Chevrolet Aveo», «Fiat Scudo» та «Skoda Octavia», які стояли на даному перехресті, чекаючи на дозволений сигнал світлофора.

 
В результаті зіткнення суттєво постраждав автомобіль-винуватець (ВАЗ 2101), інші автівки отримали менші механічні пошкодження.
Не обійшлося і без надання медичної допомоги – водія та пасажира «Копійки» каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Броварської клінічної лікарні.

 
Як стало відомо нашим журналістам, одного з постраждалих було доставлено до реанімаційного відділення.
Зі слів свідків, що водій, що пасажири ВАЗу були в м’яко кажучи, нетверезому стані.
За даним фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

 

Нагадаємо, водії, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, несуть відповідальність згідно ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). За таке порушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу у сумі 10200 грн. з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 1 рік.

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Не дозволяйте собі за жодних обставин сідати за кермо напідпитку. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed