Як звернутися до служби освітнього омбудсмена. КОНТАКТИ | Трибуна

image
16 Грудня 2019, 09:38
Поділитися:

З 4 листопада в Україні офіційно запрацювала служба освітнього омбудсмена, яку очолив Сергій Горбачов, повідомляє пресслужба МОН України.

«Посада освітнього омбудсмена, перш за все, передбачає широку комунікацію з суспільством та інформаційну відкритість. Тож ми сподіваємось, що Служба виправдає покладені на неї обов’язки та стане ще одним майданчиком для спілкування з учнями, студентами, їхніми батьками, педагогами та науковцями. Сьогодні конфлікти – один з основних факторів, що заважає дітям нормально концентруватися на навчальному процесі та отримувати від нього користь. Служба має мінімізувати цей плив і допомогти усій нашій системі освіти стати успішнішою», – зазначила міністрка Ганна Новосад.

Читайте також: В Україні з’явиться освітній омбудсмен, який захищатиме права учнів, студентів, освітян та науковців

На сайті https://eo.gov.ua користувачі можуть ознайомитися з базовими розділами, де виписані права здобувачів освіти, батьків, педагогів і науковців. Також там розміщена контактна інформація – телефон, поштова та електронна адреса – за якими можна звернутись до освітнього омбудсмена зі скаргою, пропозицією чи за роз’ясненням.

Безпосередньо працювати зі скаргами буде сам освітній омбудсмен і юридичний відділ служби. При цьому в її складі також передбачений відділ медіа та аналітики. До вирішення конфліктів залучатимуться працівники психолого-методичної підтримки.

Контакти служби освітнього омбудсмена

Адреса для електронних звернень: [email protected] або за посиланням https://zvernennya.eo.gov.ua/;
Адреса для письмових звернень: Служба освітнього омбудсмена, 03058, м. Київ, відділення поштового зв’язку 58, а/с 48;
Телефон для зв’язку: (044) 406-72-34, (095) 143-87-26.

Читайте також:

Освіта і наука у Франції: досвід українки з Броварів
Батьки отримають більше можливостей для навчання дітей вдома – МОН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари