Марчук змінив орієнтацію

image
13 Грудня 2019, 15:56
Поділитися:

Гостомельський депутат-опозиціонер змінив орієнтацію. Політичну. Із запеклого опонента і борця з корупцією він перетворився на політичного та фінансового партнера селищного голови Юрія Прилипка. 
Про це свідчать не тільки спільні життєрадісні фотографії Прилипка та Марчука. Але і голосування депутата, які мають чіткі політичні та фінансові наслідки.

Політичне партнерство Прилипка і Марчука оформилося під час сесії 21 листопада цього року. Марчук своїм голосом допоміг Прилипку зняти з посади голови бюджетного комітету колишнього свого друга і партнера  Олега Мамчура.
Після зняття Мамчура з головування в комісії її головою було обрано Марчука. Сьогодні колишній опозиціонер Юрій Марчук очолює бюджетну комісію Гостомельської селищної ради. Отже, Марчук – є владою в Гостомелі в коаліції з Прилипком.
Наразі в Гостомелі фінансуються чимало робіт та ремонтів об’єктів, які не прописані в бюджеті. Це розраховують робити заднім числом, що є порушенням. І це не може робитися без погодження голови бюджетної комісії, який має потім це провести і так би мовити прикрити історію.

На фото з ліва на право: Олена Кислиця – секретар ГСР, Юрій Марчук – голова бюджетної комісії, депутат Олег Поповичук, селищний голова Юрій Прилипко, Сергій Чемерис – депутат, Надія дудник депутат і донька Прилипка, Ольга Матусяк – депутат. 

Спільні випадки дерев у політиці завжди символізують єднання і спільну діяльність на перспективу.

А перспективи неабиякі. Вже зовсім скоро після висадки дерев вчорашній опозиціонер Марчук разом із більшістю Прилипка і всіма героями фотографії голосують на сесії Рішення ГСР No 946-55-VІІ, «Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки» (з «будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на «будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку»).
Отже, Марчук з більшістю Прилипка цілий масив «садибних» ділянок перевів під багатоповерхову забудову. Хоча на сесіях депутат Марчук постійно кричить, що «я не винен і я не голосую за забудови в Гостомелі».
Але кому ж так поталанило перевести цілий масив землі під багатоповерхівки? – забудовнику якого звати Василь Думен.
Останній навіть нічого не приховує. Адже у списку на переведення з чотирьох ділянок три належать дружині Думана Галині.
Отже, землю таким рішенням Марчук і команда змінили під багатоповерхову на такі прізвища і за такими адресами:
Думен Г.І. (провул. Б.Ступки,9)
Думен Г.І. (провул. Б.Ступки,11)
Думен Г.І. (провул. Б.Ступки,13), 
Лоїка В.С. (провул. Б.Ступки,15).Марчук давно 
Послідовна підтримка Марчуком забудовника Думена не є чимось дивним. У середовищі депутатів ГСР ні для кого не секрет, що «опозиціонер» і «борець» із забудовами Юрій Марчук вже багато років перебуває на зарплаті у згаданого забудовника. 
До слова варто додати, що Василь Думан є найбільшим боржником пайової участі серед усіх, хто будує в Гостомелі. Пайова участь – це податок, який має йти в бюджет селища і витрачатися виключно на розвиток інфраструктури: садочки, дороги та ін. Відповідно до результатів звіту Контрольно ревізійного управління, яке працювало цієї осені в ГСР Думен заборгував бюджету Гостомеля 35 мільйонів.
Однак, такі борги перед селищем, за які реально побудувати, наприклад, дитячий садочок не заважають Юрію Марчуку і команді Юрія Прилипка голосувати нові і нові питання для розвитку будівельного бізнесу Думена.
З усього виходить, що Юрій Марчук не змінив орієнтацію. Багато останніх років він вдало її приховував.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня