Депутати Броварів Негода і Батюк прозвітують перед виборцями | Трибуна

image
13 Грудня 2019, 12:38
Поділитися:

Обранці Броварської міської ради цього місяця мають доповісти перед виборцями за зроблене протягом року. Графік звітувань двох із них – Галини Негоди та Сергія Батюка із «Солідарності» – сьогодні оприлюднили на сайті міськради.

Як ідеться на вебресурсі, депутати звітуватимуть  у четвер, 26 грудня, о 19:00 у приміщенні мультимедійного кабінету 7-ої школи, що на вул. Гагаріна, 23-а.

Читайте також: Броварські депутати Іваненко і Бабич прозвітують перед виборцями

Нагадаємо, згідно із законом «Про статус депутатів місцевих рад», обранці зобов’язані звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаннями громадян періодично, але не рідше одного разу на рік.

Звіт повинен містити відомості про його діяльність у раді та в її органах, до яких його обрано, а також про його роботу у виборчому окрузі, про ухвалені радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу.

Доповідь депутата місцевої ради може бути проведена в будь-який час на вимогу зборів виборців за місцем проживання, трудової діяльності або навчання, а також органів самоорганізації населення.

Читайте також:

Звітування нардепа Павла Різаненка: подяк більше, ніж запитань
«У тісному колі» та під грифом «секретно»: коли та перед ким звітував Ігор Сапожко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари