Голова КОДА назвав шляхи розвитку Київщини

image
12 Грудня 2019, 18:52
Поділитися:

Модернізація агросектора та будівництво в області індустріальних парків – головні точки зростання економіки столичного регіону. На цьому наголосив очільник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов в інтерв’ю виданню «ДС».

«Заведено вважати, що Київська область аграрна. Тому перша можлива точка зростання – так званий agrotech, зробити агросектор більш технологічним, стимулювати появу переробних підприємств», – відзначив Олексій Чернишов.

На думку голови КОДА, сільське господарство не може залишатися головним фокусом регіону, особливо враховуючи наявність великої кількості висококваліфікованих робочих ресурсів.

«Щоб не втрачати кадри, які останніми роками активно виїжджають до Європи, необхідно створювати в області індустріальні й інноваційні парки, орієнтовані на розвиток промисловості», – підкреслив Олексій Чернишов.

За словами очільника Київщини, визначення векторів розвитку районів, пропозиції відповідних проектів технопарків та забезпечення їх необхідною інфраструктурою – це одне з пріоритетних завдань облдержадміністрації.

До теми. Голова КОДА Олексій Чернишов за менш ніж два місяці на посаді посів третє місце в рейтингу губернаторів за версією видання «Деловая Столица». Оцінювали керівників на основі успішності їхніх регіонів за 20-ма суспільно значущими критеріями, використовуючи інформацію Держстату за перші три квартали 2019 року.

Нагадаємо, 21 жовтня Кабінет міністрів України погодив призначення кандидатури Олексія Чернишована посаду голови КОДА.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама