Голова КОДА ознайомився з підприємствами Броварського району

image
11 Грудня 2019, 18:48
Поділитися:

У середу, 11 грудня, під час робочого візиту керівник КОДА Олексій Чернишов оглянув виробничі потужності Броварщини, зокрема ТОВ «Укрхімпласт», ТОВ «Асканія-Флора» і ТОВ «Зброяр».

Очільник Київської області відзначив великий промисловий потенціал броварських компаній.

Крім того, Олексій Чернишов вислухав проблеми, з якими зіштовхуються підприємства. Очільник області пообіцяв сприяти безперешкодному розвитку, зокрема, середнього бізнесу. Адже такі компанії створюють додану вартість та забезпечують регіон робочими місцями.

«Я вражений рівнем організації виробництв та різноманітністю номенклатури. Ці компанії — потужні, бюджетоутворювальні підприємства, які є лідерами у своїй галузі не лише на Київщині чи в Україні, але й на зовнішньому ринку. Це чудовий приклад середнього бізнесу, за яким майбутнє», — зауважив Олексій Чернишов.

За словами голови КОДА, багато підприємств Київщини скаржаться на відсутність кадрів.

«Однак вони є, вони виїхали на заробіток за кордон у пошуках кращого життя. Тому пріоритетне завдання — повернути їх назад, додому», — відзначив очільник області.

Він підкреслив, що запорукою цього є конкурентноспроможна заробітна плата.

«Хто ж проти працювати вдома? Повернутися на батьківщину, до своїх родин? Саме тому Броварський район для нас є важливим для майбутнього економічного зростання регіону та залучення капіталу», — наголосив Олексій Чернишов.

Наостанок керівник КОДА побажав підприємствам розвиватися, збільшувати виробничу потужність, кількість робочих місць та спільними зусиллями піднімати економіку київського регіону. Адже це – один з головних критеріїв кращого майбутнього мешканців Київщини.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація