Броварський «ЮНІОН» з перемоги розпочав свою участь у чемпіонаті Броварщини з футзалу (ВІДЕО)

image
11 Грудня 2019, 12:54
Поділитися:

7 грудня на Броварщині стартував чемпіонат району з футзалу серед дорослих команд.

Цьогоріч у турнірі, під егідою ГС “Федерація футболу Броварського району”, змагатимуться 13 команд, які, згідно рейтингу, були поділені на дві ліги: вища і перша.

Вища ліга (6 команд):
ФК “Рудня”, ФК “Колос” (В.Димерка), ФК “Транзит” (Тарасівка), ФК “Металург-Красилівка”, ФК “Богданівка”, ФК “Тайгер” (Гоголів).

Перша ліга (7 команд):
ФК “Рудня-2”, ФК “Колос-2” (В.Димерка), ФК “Юніон” (Бровари), ФК “Світильня”, ФК “Трубіж” (Заворичі), ФК “Димерка”, ФК ВІК (В.Димерка).
Всі матчі чемпіонату планують провести у спортивному залі села Рудня Великодимерської ОТГ.
Видання «AT BROVARY» продовжує слідкувати за командою ФК «ЮНІОН» (Бровари), яка цими вихідними в с. Рудня в рамках першого туру чемпіоната Броварщини з футзалу зустрічалася з ФК «Димерка».


Матч виявився дуже напруженим і по-справжньому бойовим.
На перших хвилинах гри відзначилась команда з Великої Димерки, але довго свою перевагу утримати не змогли. Гравці «Юніону» швидко не тільки зрівняли рахунок, але й вийшли вперед.
Десь на мить ініціативу знову перехватили великодимерчани, але броварчани взяли ініціативу «в свої ноги» і як підсумок: перший тайм – 6:3 на користь “ЮНІОНУ”
Другий тайм більш жваво та агресивніше розпочала команда «Димерка». Обмінявшись голами між польовим гравцем ФК «Димерка» та воротарем ФК «ЮНІОН» трапився інцидент, який закінчився покаранням у вигляді червоних карток. Місію захисту своїх воріт президент ФК «ЮНІОН» Руслан Семенець довірив захиснику Миколі Новгородцеву,  який, як то кажуть, «не пав обличчям в бруд» та надійно впорався з незвичним для себе амплуа.
Матч закінчився перемогою броварчан з рахунком 9:6.

П’ять голів за свою команду забив Степанюк Олександр, який після першого туру одноосібно очолив список бомбардирів чемпіонату Броварщини з футзалу у першій лізі. Ще по одному голу на рахунку Леоніда Акопова, Віктора Циганкова, Миколи Новгородцева та Євгенія Микитчика.

Після матчу журналісти взяли коментар у президента ФК «ЮНІОН» Руслана Семенця:

– Перемогу здобуто, три бали взято – старт радує. Прикро, що сталося вилучення голкіпера, будемо сподіватися, що колектив згуртується ще більше та зможе максимально налаштуватися на наступні матчі, аби показати достойну гру, – прокоментував гру Руслан Вячеславович.
Також Семенець Руслан подякував своїм спонсорам у особі депутата Київської обласної ради Наталії Гунько та інформаційним спонсорам інтернет-виданням «КОМЕНТАР» та «AT BROVARY».

 

Решта команд у першій лізі також показали досить результативний футбол:

Про турнірне положення команд говорити ще рано, але все ж таки на даний момент команди розташувались таким чином:


Наступний свій матч броварський «ЮНІОН» проведе вже цієї неділі 15-го грудня. Суперником броварчан буде команда ФК «Світильня» з одноіменного населеного пункту.
Видання «AT BROVARY» і надалі буде слідкувати за цією командою!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed