Засновники Києва з’явилися на європейському автобусі

image
11 Грудня 2019, 12:41
Поділитися:

Пам’ятник засновникам Києва став частиною нового брендингу німецького автобусного лоукостера FlixBus, який прийшов на український ринок 11 червня цього року.

Сьогодні вранці, 11 грудня, з Одеси відправився в дорогу перший український автобус нової лінії FlixBus. Всі автобуси нової лінії Одеса-Прага-Плзень мають фірмовий брендинг, розроблений спеціально для України.

Передня частина автобуса пофарбована в традиційний зелений колір компанії. Задня частина автобуса має жовто-синє тло в кольорах українського прапора, на який нанесені відомі місця з різних міст України.

– Спеціальний брендинг був розроблений на честь запуску першої лінії. Планується, що автобуси на наступних нових лініях будуть брендовані в стандартному дизайні FlixBus, – йдеться у повідомленні прес-служби перевізника.

Окрім пам’ятника засновникам Києва, на спеціальний брендинг потрапили пам’ятник Дюку де Рішельє в Одесі, церква святих Ольги і Єлизавети та оперний театр у Львові, Хотинська фортеця, резиденція митрополитів Буковини і Далмації у Чернівцях та інші відомі пам’ятки країни.

Нагадаємо, що за перший рік експресом з Києва до Борисполя скористалися майже 1 млн пасажирів.

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ