Олексій Чернишов призначив Максима Іонова директором департаменту охорони здоров’я КОДА

image
9 Грудня 2019, 20:12
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації підписав розпорядження про призначення Іонова Максима Миколайовича директором обласного департаменту охорони здоров’я. Документ підписано 6 грудня 2019 року.

Відповідно до розпорядження голови КОДА № 212-к, Максим Іонов пройшов на цю посаду за конкурсом з випробувальним строком 6 місяців. До роботи новопризначений директор обласного ДОЗ приступив 9 грудня.

 

Довідка

Іонов Максим Миколайович народився 6 вересня 1984 року в м. Миколаїв. Трудову діяльність розпочав у 2003-му році з роботи у виїзній бригаді станції швидкої медичної допомоги м. Києва. У 2010-му році закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця за спеціальністю «Лікувальна справа», кваліфікація «Лікар».

З 2012 до 2016 року працював лікарем із медицини невідкладних станів Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. У 2016-му році став заступником головного лікаря ТОВ «Медичні довідки» (м. Київ). Потім обіймав посади асистента кафедри організації охорони здоров’я та соціальної медицини Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Два роки, з 2016 до 2018, обіймав посаду завідувача лікаря-терапевта приймального відділення Київської міської клінічної лікарні №3.

З 2018 року працював у Київській області. Спершу на посаді заступника головного лікаря з медичної частини філії Броварської станції екстреної медичної допомоги, а у 2019 році – головного лікаря з медичної частини філії комунального закладу «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Броварської станції.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація