У Щасливому оновлюють каналізацію

image
6 Грудня 2019, 15:49
Поділитися:

Магістральну систему каналізування в Щасливому планують реконструювати за 25 млн грн; до кінця року виконавець робіт має завершити першу чергу замовлення. «Вісті» дізнавалися про деталі проекту.

До кінця поточного року в селі Щасливе запланована реконструкція магістральної системи каналізування. Замовником даних робіт є комунальне підприємство Щасливської сільської ради «Житлово-комунальний комбінат «Щасливський», який 8 грудня через систему публічних закупівель Prozorro уклав договір із ТОВ «Будмир» (місто Бровари) на суму 25 млн 786 тис. 451,77 грн.

«Проект реконструкції розділено на три черги, двома першими чергами передбачається проведення робіт в населеному пункті. Третя черга — це роботи в Києві над каналізаційною системою, що веде до Бортницької станції аерації», — ділиться деталями проекту голова села Щасливе Микола Шмаюн.

За словами сільського очільника, коштів на перші роботи вистачить, наразі договір із товариством укладено на дві перші черги. До кінця 2019 року планується завершення робіт першої черги, якою передбачено демонтаж асфальтобетонного покриття, облаштування каналізаційних колодязів та прокладання нового трубопроводу в Щасливому.

«Хотілося б, щоб область чи район допомогли нам фінансами, але поки не просимо, бо знаємо, що там неохоче виділятимуть їх», — зауважив насамкінець Шмаюн.

Перший етап робот має завершитися до 20 грудня 2019 року.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама