ДТП, крадіжки, шахрайство, пожежі, зниклі безвісти. Надзвичайна ситуація в Броварах за останні дні (ВІДЕО)

image
5 Грудня 2019, 23:50
Поділитися:

Видання «AT BROVARY» підготувало збірку надзвичайних новин за останній період, географія яких стосується міста Бровари чи населених пунктів Броварського району.

У четвер, 5 грудня, на Броварському проспекті в селищі Бикивня сталася ДТП. На виїзді з Києва водій таксі «Daewoo Lanos» збив пішохода, який вибіг на середину дороги та раптово вирішив повернутися на пішохідну зону. Про це повідомляє «Інформатор», який перебував на місці події.

 

Очевидці без зволікання викликали швидку допомогу, яка відразу відвезла потерпілого пішохода у важкому стані.

Аварія трапилася близько 02:30 ночі. Водій броварської служби таксі «Народне» їхав по трасі в напрямку Броварів. Побачивши пішохода, який вибіг на прожджу частину дороги, «Daewoo» почав гальмувати. Раптово чоловік на дорозі звернув назад на пішохідну зону. Водій таксі не встиг вчасно зреагувати на зміну руху пішохода та збив його.

 

Як повідомили очевидці аварії, пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його оперативно відвезли на кареті швидкої допомоги. Сам водій не постраждав, але машина «Daewoo» сильно пошкоджена. Обставини аварії встановлює поліція.

Видання «AT BROVARY» поспілкувалися з власниками служби «Народне Таксі» та з’ясували, що їх служба працює до 12-ї ночі, тому даний водій, за яким був закріплений цей автомобіль, не виконував замовлення цієї служби, а пересувався даним транспортним засобом, як приватна особа.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась 04.12.2019  біля 20:30 безпосередньо в м. Бровари, а саме по вул. Київська між зупинками громадського автотранспорту «Інтернат» та «Радіостанція».

 

Водій, керуючи автомобілем марки «Renault Megan», рухаючись по вул. Київська у м. Бровари в напрямку до м. Чернігів, не був уважний, не дотримався безпечної дистації, в результаті чого допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля марки «Chevrolet Lacetti», який рухався в попутному напрямку. 

У результаті цього автомобіль марки «Chevrolet Lacetti» допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля марки «Kia Cerato». Внаслідок ДТП водій «Chevrolet Lacetti» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток тазу та був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до Броварської клінічної лікарні.

Ще одна цікава історія трапилась в Броварах до якої долучились і журналісти видання «AT BROVARY». Відомо, що по всьому місті прогресує збут наркотичних речовин. Один із сбособів такого збуту – це закладання наркотиків на вулиці. Якщо своїми словами, то наркозбувачі ховають «товар» в траві, закопують на майданчиках, під парканом, в під’їздах, а покупці, я купуючи цей товар, повинні його знайти. 

Тож подібна історія трапилась на очах журналістів нашого видання, які і повідомили працівників поліції про підозрілі дії двох осіб, які «шукали в землі клад» біля дитячого майданчика в м. Бровари по бульв. Незалежності.

З виданням «AT BROVARY» згодом зв’язались працівники Броварського відділу та повідомили нас, що даних осіб затримано в м. Бровари в районі «Торгмаш». Про деталі затримання наше видання повідомить пізніше.

Шановні, броварчани, якщо на вулицях нашого міста ви помічаєте подібні дії невідомих осіб, прохання відразу повідомляти про це правоохоронні органи. 

Також до Броварського відділу поліції звернувся охоронець мережі супермаркетів «АТБ», який працює в одному з ТЦ по вул. Москаленка та повідомив, що переглядаючи відеозапис з камер відеоспостереження помітив три крадіжки алкогольних виробів на загальну суму близько 1420 грн., які були здійсненні однією невідомою особою.

 

Тому якщо ви впізнали особу на вище опублікованій світлині, то прохання звернутись до працівників поліції за номером 102, або до нашої редакції за ЦИМИ контактами. Анонімність гарантується.

В м. Бровари також були зафіксовані випадки шахрайства.
Так, до Броварського відділу поліції звернулась мешканка нашого міста, яка працює в одному з відділень «Нової пошти» по вул. Київська, та повідомила, що в даному відділені до неї підійшов невідомий чоловік та попросив розміняти 3000 грн. Жінка погодилась та отримала від невідомого чоловіка вищевказану суму купюрами по 500 грн.. Чоловіку вона віддала ту ж саму суму, але купюрами по 200 грн. Після чого невідомий чоловік попросив розміняти ще меншими купюрами, але жінка відмовила. Потім невідомий чоловік повернув купюри по 200 грн., А вона повернула йому 3000 грн. купюрами по 500 грн. В подальшому було виявлено недостачу 1800 грн. в касі, оскільки чоловік повернув не всі кошти.

Якщо ви впізнали особу на вище опублікованому відеозаписі, то прохання звернутись до працівників поліції за номером 102, або до нашої редакції за ЦИМИ контактами. Анонімність гарантується.

04.12.2019 року мешканка «Лісового кварталу» в Броварах звернулась до броварських полісменів по факту крадіжки ноутбука з її автомобіля. З її слів, вона близько 17:30 вийшла з будинку, поклала в свій транспортний засіб ноутбук та поїхала в магазин «Червоний маркет», що по бульв. Незалежності, 11. Відвідавши магазин, жінка поїхала додому. Вже біля квартири вона згадала, що не забрала комп’ютер з автівки. Повернулась до автомобіля, але ноутбука в машині вже не було.

Останнім часом в м. Бровари та Броварському районі почастішали випадки зникнення людей.


Так, 02.12.2019 року в Броварах вийшов зі своєї квартири, що по вул. Короленка та до цих пір не повернувся Шелудько Володимир Андрійович, 1953 року народження.
До цього 66-річний чоловік не зникав. При собі телефону не мав.
Був одягнений в сіру зимову куртку, чорну шапку, класичні штани зеленого кольору, чорні черевики.

Останнього разу Володимира Андрійовича бачили в одному з дитячих садків, де він працював та заходив по свої особисті речі.
Видання «AT BROVARY» раніше повідомляли про зникнення в Броварах двох жінок: Мантановської Лариси Володимирівни, 1976 р.н. та Ахмадуліної Белли Вячеславівни, 1988 р.н.. Наразі місце їх перебування на сьогодні залишається невідомим. А ось раніше зниклий мешканець смт Велика Димерка Кривенко Микола Федорович, 1957 р.н. наразі знайшовся живим та неушкодженим.

Не відпочивали цими днями і броварські пожежники.

5 грудня о 03:33 до оперативно – диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання гаражу в гаражному кооперативі за адресою: м. Бровари по вул. Київська.
На місце виклику направлено 1-ше та 2-ге відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини, 1-ше відділення 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

 
По прибуттю рятувальниками було встановлено, що горить двоповерховий гараж площею 4х8 м. у гаражному кооперативі «Зоряний», який розташований у Деснянському районі Броварського проспекту.
Пожежу локалізовано о 03:58 та повністю ліквідовано о 04:45.

 
Внаслідок пожежі вогнем знищено двоповерховий гараж на всій площі, легковий автомобіль «Мазда» та речі домашнього вжитку.
На місці події працювали 17 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.
Причина пожежі встановлюється.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed