Підлітковий клуб «Ровесник» приймав чемпіонат з дартсу серед ГО та політичних партій

image
5 Грудня 2019, 20:50
Поділитися:

Більше 60 учасників зібрав особисто-командний чемпіонат м. Бориспіль з дартсу серед громадських організацій та осередків політичних партій. Це був п’ятий захід у програмі Спартакіади міста, присвяченої загиблим воїнам АТО та ООС у Донецькій та Луганській областях.

Учасників чемпіонату з цього найбільш доступного виду спорту наприкінці минулого тижня гостинно прийняв підлітковий клуб «Ровесник» — підрозділ міського центру спорту та фізичного здоров’я населення.

Участь у змаганнях взяли 14 громадських організацій та осередків політичних партій Борисполя. У підсумку командну перемогу отримала четвірка (2 чоловіка і дві жінки) міського осередку партії «Наш Край». На другому місці – команда асоціації учасників АТО Бориспільщини. Третє місце — у бориспільської міськрайонної організації ТСО України.

Переможцем в особистому заліку серед жінок у віковій групі + 40 стала представниця «Опозиційної платформи «за життя» Раїса Хоменко. На другому та третьому місцях у цій віковій групі представники Бориспільської міської організації ветеранів України Галина Дзюбенко та Мірошниченко Валентина. Серед молодших представниць жіночої статі першою стала активістка з «Правого сектору» Тетяна Назаренко. Наталія Музика та Світлана Кнапова, які представляли команду АТОвців — володарі срібної та бронзової нагороди чемпіонату.

У чоловіків старшої вікової групи перемогу отримав учасник бойових дій у Афганістані Микола Дубас, який вже неодноразово готував команди столичної області з числа інвалідів до республіканських змагань із дартсу. Срібна медаль у чоловіків пішла до скарбнички депутата Бориспільської міської ради, учасника АТО Рустама Хамракулова. Бронзова нагорода дісталась представнику громадської організації ветеранів прикордонної служби Андрію Ступаку. У категорії чоловіків віком від 18 до 40 років перемогу святкував Олексій Ратний. Сергій Овсієнко – другий і Олександр Курилко на третьому місті.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама