Третій школі – тридцять років

image
5 Грудня 2019, 19:46
Поділитися:

30 листопада Кагарлицька міська школа № 3 відзначала свій 30-річний ювілей. Колектив закладу привітали представники районної та міської влади, меценати, колеги та колишні випускники.

Зокрема, міський голова Олександр Панюта відзначив Подякою та цінним подарунком директора Наталію Коваленко і попросив передати таку ж відзнаку першому директору школи № 3 Миколі Макаренку.
Міський голова вручив сертифікати для зміцнення матеріально-технічної бази ОЗНЗ «Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3» на загальну суму 55 тис. грн і запевнив, що матеріальна підтримка з боку міської ради для цього та інших закладів освіти в Кагарлику триватиме й надалі.
Були на святі щедрі вітання і від начальника відділу освіти Надії Омельченко, меценатів – Миколи Гриценка та представників «Агрофорту», першого завуча школи Петра Тимошенка і директора ЗОШ № 3 1998-2011 років Миколи Семенюка та нинішнього директора закладу Наталії Коваленко, випускників різних років і вчителів-пенсіонерів, і часто вітання ці звучали в поетичній або музичній формі, а хто не зміг цього разу прибути особисто – надіслав відеовітання, як-от секретар посольства України в США, випускник школи № 3 Віктор Волошин.
Виконуюча обов’язки голови районної державної адміністрації Світлана Синюк та голова районної ради Іван Семцов – також цього дня побували в закладі з вітаннями і подарунком – сертифікатом на 10 тисяч гривень; свій подарунковий сертифікат на 5 тис. грн передав і Володимир Демиденко, сільський голова з Горохового, звідки діти їздять на заняття в школу № 3.
Слова ведучих – представника педагогів старшого покоління Анатолія Гоцюка і чарівної представниці юного покоління вчителів Аліни Карпенко – доречно доповнювалися слайдами з історії школи. Вражаючим був фінальний танцювальний флешмоб, у якому взяв участь педагогічний колектив на чолі з адміністрацією школи. Сценарій був вдалим, і нагородою його натхненникам були бурхливі овації, а всім учасникам дійства – незабутні враження про ювілейний День народження Alma mater.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна