На Київщині запустили перший міськрайонний ЦНАП

image
5 Грудня 2019, 17:45
Поділитися:

Центр надання адміністративних послуг відкрили на території Тетіївської ОТГ. Він обслуговуватиме не лише жителів об’єднаної громади, а й інших населених пунктів району.

Оновлений Центр надаватиме 175 видів адмінпослуг: це й соціальний захист, пенсійні послуги, реєстрація актів цивільного стану, бізнесу та нерухомості, земельні послуги.

Приміщення ЦНАП відремонтувала міська рада Тетієва, а коштом програми ЄС «U-LEAD з Європою» придбали обладнання й організували навчання персоналу. Центр доступний для людей з інвалідністю та має дитячий куточок. Окрім основного офісу, у п’яти селах ОТГ створили представництва Центру, куди за послугами можуть звертатися жителі віддалених сіл громади.

«ЦНАП у Тетіївський ОТГ – найбільший у рамках першого раунду Програми, і ми сподіваємось, що він стане взірцем для наслідування серед інших громад. Ми впевнені, що міськрайонний ЦНАП громади та району разом з віддаленими робочими місцями створить ефективну систему надання адмінпослуг для мешканців, які отримуватимуть лише якісні послуги в комфортних умовах», — заявив регіональний координатор програми «U-LEAD з Європою» Петро Макаренко.

ЦНАП у Тетіївській ОТГ уже третій, який відкрили на Київщині за підтримки програми «U-LEAD з Європою», однак перший — міськрайонний. До кінця року у області запрацюють ще чотири Центри надання адміністративних послуг за підтримки Програми.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація