Участь броварських педагогів у Форумі «Навчання без перешкод: як зробити українські школи інклюзивними?»

image
4 Грудня 2019, 19:36
Поділитися:

22-23 листопада у Києві відбувся Форум «Навчання без перешкод: як зробити українські школи інклюзивними?», в якому взяли участь понад 250 учасників. Наше місто представляли педагоги Броварської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

Про це на своєму сайті повідомляє Броварська міська рада.

 

Організаторами заходу виступили громадська організація “Смарт освіта” спільно з Міністерством освіти і науки та Міжнародним фондом “Відродження”.

На Форумі обговорювали проблеми та шукали рішення, як усунути перешкоди для інклюзивного навчання на трьох рівнях — загальнонаціональному, місцевому та шкільному. Також спікери та учасники шукали відповіді, як громадські організації та батьки можуть долучитися до вирішення проблем упровадження інклюзії.

Під час панельної дискусії “Інклюзія на місцях: що заважає її впроваджувати і як долати перешкоди?” було продемонстровано успішний кейс прикладу співпраці батьків та ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 міста Бровари для впровадження інклюзії.

Під час Форуму було наголошено, що вирішувати проблеми інклюзії необхідно за допомогою взаємодії та співпраці як на центральному так і на локальному рівнях.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed