Герой України Володимир Жемчугов їде в Ірпінь

image
4 Грудня 2019, 13:49
Поділитися:

До Ірпеня їде людина-легенда, український партизан, учасник російсько-української війни Володимир Жемчугов. Про це повідомив  голова Громадської ради учасників АТОАнтон Головенко на своїй сторінці у фейсбук.

10 грудня о 15:00 в читальному залі міської бібліотеки Ірпеня пройде зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим в рамках проекту “Бранці Кремля”.  В рамках зустрічі відбудеться також презентація документальної стрічки Бранці Кремля.
Проект «Бранці Кремля» стартував у вересні 2018 року. За цей час організатори відвідали 12 обласних центрів та більше півсотні університетів.

До слова, Володимир Жемчугов одним із перших організував і очолив на Луганщині загін із місцевих патріотів України, озброїв їх власним коштом та розпочав збройну боротьбу. Провів кількадесят вдалих операцій зі знищення військових об’єктів, транспорту й особового складу противника. Під час виконання чергового завдання, у 2015-му підірвався на розтяжці, через що втратив кисті обох рук та пошкодив зір. Майже рік провів у полоні. У 2017 році отримав звання Героя України.

Після визволення з полону Володимир Жемчугов розпочав активну інформаційну роботу, зустрічається з молоддю, розповідає про пережите, події на Донбасі, закликаючи не бути сторонніми спостерігачами того, що відбувається на сході країни. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також:В Ірпені проведуть безкоштовну лекцію про екологію
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня