У Броварському міському територіальному центрі соціального обслуговування, традиційно відбувся захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів

image
3 Грудня 2019, 19:08
Поділитися:

Щороку 3 грудня українське суспільство разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день інвалідів. Міжнародний день інвалідів – це не свято, а скоріше день гуманності, доброти, турботи, це нагода ще і ще раз привернути увагу до людей з інвалідністю, аби ніхто з них не почувався забутим, залишеним наодинці зі своїми труднощами і проблемами.
03 грудня, у Броварському міському територіальному центрі соціального обслуговування, традиційно відбувся захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів. 

 

Про це на своїй сторінці повідомляє Людмила Жеребцова.
На заході були присутні: представники органів виконавчої влади БМР, обласної громадської організації Київської області ТЧХУ, ЗМІ. Родзинкою заходу став виступ вихованців Дитячого центру «Камелія» м. Бровари.
Теплі слова вітання від міського голови і директора Терцентру звучали на адресу підопічної Музики Катерини Герасимівни з нагоди її 90-річчя.

 
В залі панувала аура душевної теплоти, любові, віри, надії. Після таких заходів чітко усвідомлюєш, що не єдиним хлібом живе людина! І що добра посмішка, лагідне слово відігріває серця підопічних, а подібне спілкування дуже необхідне у їхньому непростому повсякденні. Підопічні продовжили спілкування за благодійним святковим обідом, організований за підтримки небайдужих підприємців нашого міста. Опісля підопічні отримали натуральну допомогу у вигляді солодощів та одягу за сприяння міськрайонної громадської організації ТЧХУ.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed