«Пікантна ситуація»: у Броварах до Дня ЗСУ безкоштовно покажуть комедію | Трибуна

image
3 Грудня 2019, 19:04
Поділитися:

Цієї суботи, 7 грудня, відбудеться безкоштовний показ комедійної вистави «Пікантна ситуація». На перегляд запрошують демобілізованих і чинних воїнів, членів їхніх сімей і інших охочих. Про це повідомляють у Броварській міській раді.

Як зазначають організатори, виставу покажуть у суботу 7 грудня в МКЦ «Прометей», що на бульв. Незалежності, 4. Початок – о 19:00. Режисер роботи – Вадим Лисяний.

Захід приурочений до Дня Збройних сил України, який відзначають у переддень – 6 грудня. Тож головним чином відвідати виставу запрошують демобілізованих і чинних військовослужбовців усіх українських формувань, а також членів добровольчих батальйонів.

Окрім того, на виставі будуть раді бачити службовців МВС, СБУ, ДСНС та інших без винятків служб, які забезпечують обороноздатність та безпеку України. Водночас організатори запрошують і членів родин, а також інших цивільних і гостей міста.

Нагадаємо, 6 грудня, у День Збройних сил України, в Броварах відбудеться фестиваль патріотичної творчості. А 10 грудня в місті покажуть благодійну виставу «Вам чай з м’ятою чи з лимоном?» Усі отримані кошти підуть фонду «Інна», який допомагає онкохворим.

Читайте також:

5 грудня в Броварах відбудеться концерт до Дня Збройних сил України
У Броварах до Дня збройних сил відбудеться фестиваль патріотичної творчості
У Броварах покажуть комедію «Вам чай з м’ятою чи з лимоном?»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари