Вночі зайнялися 2 авто в Броварах і хата в Бобрику, є потерпіла. ФОТО, ВІДЕО | Трибуна

image
3 Грудня 2019, 11:49
Поділитися:

Сьогодні вночі, 3 грудня, на вул. Героїв УПА в Броварах зайнялися дві легкові автівки. Як видно з фото, принаймні одна з них згоріла вщент. Тим часом у селі Бобрик спалахнула покрівля приватного житлового будинку. Внаслідок пожежі літня жінка отруїлась чадним газом. Про це повідомляє пресслужба броварських рятувальників ДСНС України.

Як повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій, займання автомобілів у Броварах сталося на вул. Героїв УПА, 13. Повідомлення про це надійшло сьогодні о 1:45.

Пожежники встановили, що загорілася кришка багажника та бампер Тойоти Короли, а також моторний відсік із салоном автомобіля Шкода СуперБ.

Пожежу локалізували вже о 2:00, а в 2:05 – ліквідували повністю. Потерпілих в інциденті нема, причини займання рятувальники встановлюють.

Зі світлин автівок можна побачити, що принаймні одна машина вигоріла вщент.

Тим часом, у селі Бобрик на вул. Лісовій, 23 сталося займання покрівлі в приватному житловому будинку. Повідомлення про це надійшло до рятувальників о 4:47.

fire

Після прибуття на місце події рятувальники встановили, що палають покрівля та перекриття одноповерхового будинку площею 80 кв. м.

fire

Пожежу локалізували о 05:15 та повністю ліквідували о 06:16. Причини так само встановлюють.

Унаслідок займання є потерпіла – жінка 1937 року народження. У неї – отруєння чадним газом, вона перебуває в стані середньої тяжкості. Пані шпиталізували до броварської лікарні.

Фото – ДСНС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари